Byggegrunde - Velkomn

Vi søger byggegrunde til attraktive boligprojekter

Er du I besiddelse af et areal, hvor vi kan opføre vores gennemtænkte rækkehuseprojekter? Så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at sælge eksempelvis landbrugsjord eller en industrigrund, er du meget velkommen til at kontakte os i dag.

Her søger vi projekter

Vi søger grunde og projekter primært i eller tæt på større regionale byer på Sjælland samt fra Trekantsområdet i syd mod Aarhus i nord. Projekterne vil bestå af 50-200 rækkehuse med tilhørende fællesfaciliteter.

Læs vores krav til grundenes størrelser, lokation mv. i vores checkpoints nedenfor.

Vores krav til kommende projektområder

Læs om vores ønskeliste til de områder, hvor vi er på udkig efter at opkøbe byggejord. Kravene er en guideline og ikke ufravigelige.

Geografi

Vi foretrækker byggegrunde og projekter i Østjylland og på Sjælland i og ved større, regionale byer. Har du den helt rigtige grund et andet sted, hører vi dog stadig gerne fra dig.

Størrelse

Vores ambition er at opføre 50-200 enheder pr. projekt i tæt/lavt byggeri. Det er ikke et krav, at grunden allerede er lokalplansgodkendt til dette, men et klart plus.

Nærområde

Der skal være nem adgang til skoler og uddannelse, daginstitutioner, indkøb mv. Vi er på udkig efter områder med nærhed til grønne arealer og rekreative områder.

Infrastruktur

Grunden skal være placeret tæt på gode offentlige transportmuligheder – gerne med tog til større byer. Der skal desuden være nem adgang til hoved- og/eller motorvej.

Arbejdspladser

Kommende beboere skal have nem adgang til arbejdspladser i by eller opland i en kørselsafstand på 30 minutter. Forbindelse med offentlig transport er et plus.

[contact-form-7 id="7" title="pop up"]