Om os. Vores værdier, ansvarlighed og erfaringer.

Vores største ønske er, at du anbefaler os til andre som en seriøs og troværdig udlejer.

Derfor vil vi her på siden også løfte sløret for, hvad du kan forvente af os og hvad vi i Velkomn står for.

Erfaringsbaseret virksomhed

Vi er en erfaringsbaseret virksomhed med kendskab til alle dele af ejendomsbranchen. Derfor kan vi levere gode løsninger lige fra selve byggeriet til udlejning. Alt sammen til glæde for vores dig, vores beboer.

Vores viden og erfaring gør os til en troværdig og professionel udlejer. Med know-how og data er vi i stand til løbende at måle, vurdere og optimere vores service til glæde for alle.

Vil du møde folkene bag? Så tag et kig på vores kontaktside.

I Haslev opfører vi nye rækkehuse til leje

Ansvarlighed

I Velkomn tager vi ansvar - bĂĄde for vores lejere og verden omkring os.

Det er vores ansvar, at du er glad for den bolig, du bor i. Derfor bygger vi moderne lejeboliger i kvalitetsmaterialer med erfarne og seriøse entreprenører. Det danner de fysiske rammer om 'et rart hjem' hos os, hvor du også vil blive inviteret med i og bidrage til boligområdets fællesskab i det omfang, du har lyst til.

Vi tager vores beboeres trivsel alvorligt, og selvom vi ikke kan gøre hele forskellen, kan vi bidrage til den.

Vi arbejder seriøst med miljø, sociale forhold samt måden, vi driver vores virksomhed på. Det betyder blandt andet, at vi har opsat mål for at begrænse udledningen af Co2 i forbindelse med byggeriet og støtter organisationer, der arbejder for bedre biodiversitet og naturbevarelse i Danmark.

Vi har samtidig som ambition at bidrage til vores beboeres sociale trivsel og bekæmpe ensomhed gennem fællesskaber, ligesom vi har en striks politik for at modarbejde diskrimination og samtidig arbejde for at fremme inklusion.

- Peter Uldall Borch, direktør

Vi er stolt sponsor af vigtige initiativer

Her kan du se en liste over virksomheder og organisationer, som vi støtter. Synes du, at din virksomhed mangler på listen, er du velkommen til at kontakte os på info@velkomn.dk.